OVER ONS

ONS VERHAAL


1994, op het perron van station Brugge kruisten onze blikken zich voor het eerst. Wouter, bakker in spe, ik (Virginie), studente toerisme; het was liefde op het eerste zicht!


Na onze studies deden we beiden werk ervaringen op in de bakkerij sector en maakten we plannen voor een eigen zaak.

Ons oog viel op een “kasteeltje”, centrum De Pinte en 1 april 2000 was Bakkerij Hanssens een feit.


Gestaag zijn we gegroeid en hebben we onze eigen stijl ontwikkeld; de “betere dorpsbakker”, respect voor de ambacht van het bakken, met een beetje bling bling…

HANSSENS IN DE PERS


Wouter inspireert! Het is niet uitzonderlijk dat we met onze creaties in de kijker lopen.

Hierbij een greep uit verschijningen in de media.

Afbeelding1
Afbeelding3
Afbeelding2
Afbeelding4
Afbeelding5

ONZE VISIE


Charmeren met een eigentijdse smaakbeleving en huisstijl.


We werken enkel met de beste grondstoffen en onze producten worden gebracht op een net iets andere manier.


Brood is alomtegenwoordig; naast het klassieke aanbod vind je ook een mooi assortiment desembroden.

De stokbroden zijn gemaakt volgens de traditionele Franse werkwijze.


Voor de patisserie willen we voldoen aan de hoogste eisen.

De klassiekers krijgen een eigentijds gezicht en we werken creatief naar de seizoenen toe.